A cégről

 

Az AKEV Technika EC. egy műszaki B2B vállalkozás, mely elsősorban a GKSZ (azaz gazdasági-, kereskedelmi- és szolgáltató) ingatlanok, illetve irodaparkok tulajdonosai és üzemeltetői számára nyújt építőipari és létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat.

 

A cég alapítója Krisek András. Vállalkozói tevékenységét 2009-ben kezdte. Létesítménygazdálkodási tapasztalatát főként nemzetközi áruházláncok műszaki üzemeltetése és építésszervezése során szerezte. Munkájával támogatta a METRO, Praktiker, Media Markt, Plus, Spar, Interspar és Kaisers áruházak működését. 2015-ben, első magyarországi résztvevőként szerezte meg, az IFMA azaz a Nemzetközi Létesítménygazdálkodási Szövetség, Facility Management Professional minősítését.

 

A cég 100%-ban belföldi magántulajdonban áll.

 

Az összeszokott alvállalkozói kapcsolatrendszer, a korábbi projektekben részt vett önálló mérnökökből és szakértőkből, illetve egyéni- és társas vállalkozó technikusokból, szakemberekből áll.

 

Referencia

 

Kiemelt partner a METRO Kereskededelmi Kft. Az AKEV Technika a nagykereskedelmi áruházlánc 13db magyarországi áruháza számára nyújt létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat, több mint 130.000m2-en.

 

 

Felelősségbiztosítás

 

A cég általános és szakmai felelősségbiztosítója az AEGON.
Limit 30MFt/év, kötvényszám: 31761917.

Különleges megrendelői igények esetén egyedi biztosítás és bankgarancia is lehetséges.

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült